Stichting Kledingbank Rotterdam Zuid  
         
  Welkom   Hoe kunt u helpen?

Kleding geven
De kledingbank kan kleding aanbieden doordat anderen nieuwe of goede bruikbare kleding gratis ter beschikking stellen. Heeft u goede (geen kapotte), schone, herbruikbare kleding en schoeisel die u aan ons wilt geven dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u die bij ons komt brengen. Dit is mogelijk op dinsdag van 10:00-15:00 uur en vrijdag van 10:00-12:00 uur. Kunt u niet op een van deze tijdstippen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn wij vaak gesloten. Klik hier voor het overzicht van deze dagen.

U kunt de schone kleding afgeven in vuilniszakken, zonder kledinghangers. Schoenen graag in een aparte zak. Helaas is het niet mogelijk om kleding bij u op te halen.

Komt u kleding brengen buiten de hierboven aangegeven tijden, zonder afspraak en niemand is aanwezig, laat u dan alstublieft niet de kleding achter. Het kan zijn dat de kleding ons dan nooit bereikt, ook al laat u het bij iemand achter met het verzoek het aan ons te geven wanneer wij weer aanwezig zijn.

Sponsor worden
Hoewel we uitsluitend werken met vrijwilligers, heeft de kledingbank helaas ook kosten zoals het pand, verwarming, licht, etc. Elke financiƫle bijdrage is daarom van harte welkom. Het rekeningnummer is NL41 INGB 0006063528 ten name van Stichting Kledingbank Rotterdam Zuid.
Anderen zullen u dankbaar zijn!

Ook kunnen wij altijd materialen en spullen gebruiken om de winkel draaiende te houden en in te richten, bijvoorbeeld plastic tassen, kledinghangers, een mooie poster, etc. Heeft u iets over? Bel ons dan eerst even, dan kunnen wij overleggen of we het kunnen gebruiken.

Vrijwilliger worden
Ook kunt u helpen door vrijwilliger te worden. U helpt dan bij het in ontvangst nemen, sorteren en uitgeven van kleding. Voor meer informatie: telnr. 06-23663407 of mail naar info@kledingbankrotterdamzuid.nl.

 
  Actueel    
  Kleding nodig?    
  Hoe kunt u helpen?    
  Vrijwilligers gevraagd    
  Openingstijden    
  Contact    
  Sponsoren    
  Archief    
       
     
     
     
     
     
     
       
  Stichting Kledingbank
Rotterdam Zuid
Pirandellostraat 41
3076 KW Rotterdam