Stichting Kledingbank Rotterdam Zuid  
         
  Welkom   Kleding nodig?

Om kosteloos kleding uit te zoeken bij de Kledingbank, heeft u 2 keer per jaar (voor de zomer- en voor de winteruitgifte) een verwijzing nodig van een hulpverlener, bijvoorbeeld de schuldsanering of het maatschappelijk werk. Ook gemeentelijke instellingen, huisartsen, etc. kunnen verwijzen. Deze verwijsbrief moet bij elk eerste bezoek van een nieuw uitgifteseizoen afgegeven worden. De zomeruitgifte start altijd op 1 april en de winteruitgifte op 1 oktober.

Bij elk bezoek aan de kledingbank moeten alle bezoekers zich kunnen legitimeren. Ook moet u uw verwijsbrief en een kopie van de maandspecificatie van uw inkomen laten zien. Alle kleding moet gepast worden, er kan niet worden geruild. Er wordt alleen kleding meegegeven aan personen die zelf aanwezig zijn.

De klanten van de kledingbank zijn welkom op de vaste openingstijden.
U krijgt bij binnenkomst een uitgiftebon. Deze bon blijft bij de kledingbank. Op de uitgiftebon staat exact vermeld wat u mee mag nemen in de betreffende uitgifteperiode. Kunt u weinig vinden in uw maat of naar uw smaak, dan kunt u een andere afspraak maken om te kijken of er dan wel iets naar uw keuze tussen hangt, om zo uw uitgiftebon vol te maken.


Klik hier voor de verwijsbrief

 
  Actueel    
  Kleding nodig?    
  Hoe kunt u helpen?    
  Vrijwilligers gevraagd    
  Openingstijden    
  Contact    
  Sponsoren    
  Archief    
       
     
     
     
     
     
     
       
  Stichting Kledingbank
Rotterdam Zuid
Oude Watering 324
3077 RE Rotterdam